Jäsenyys Nurmijärven Luonnossa

Yhdistyksemme päätoimialue on Nurmijärvi. Jäsenmäärämme on noin 200 henkilöä. Yhdistys on Suomen luonnonsuojeluliiton ja Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piirin jäsen. 

Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenenä liityt samalla oman paikallisyhdistyksesi jäseneksi ja saat viisi kertaa vuodessa ilmestyvän Luonnonsuojelija-lehden. Jäsenyys maksaa 35 euroa vuodessa. 

Perhejäseneksi voi liittyä vuosijäsenen kanssa samassa taloudessa asuva. Perhejäsenen jäsenedut ovat muutoin samat kuin vuosijäsenellä, mutta talouteen postitetaan vain yksi Luonnonsuojelija-lehti. Perhejäsenen jäsenmaksu on 15 euroa vuodessa.

Opiskelijajäsenä liityt sekä Luonnonsuojeluliiton että Luonto-Liiton jäseneksi, ja saat molempien järjestöjen jäsenedut ja jäsenlehdet. Opiskelijajäsenen on oltava yli 18-vuotias päätoiminen opiskelija ja ilmoitettava jäseneksi liittymisen yhteydessä oppilaitoksensa nimi ja paikkakunta. Opiskelijajäsenen jäsenmaksu on 28 euroa vuodessa.

Jäsenyyshakemuksen voit tehdä Suomen luonnonsuojeluliiton nettisivuilla osoitteessa http://www.sll.fi/liity. Luonnonsuojeluliiton sivuilta löydät myös yksityiskohtaiset tiedot jäseneduista. 

Perhejäseneksi liityt osoitteessa https://www.sll.fi/liity/liity-perhejaseneksi ja opiskelijajäseneksi osoitteessa https://www.sll.fi/liity/liity-opiskelijajaseneksi.

Tervetuloa mukaan!
 

Liity Nurmijärven Luonnon sähköpostilistalle


Liittymällä sähköpostilistalle saat viestit esim. kokouksista, retkistä ja yhdistyksen toiminnasta suoraan sähköpostiisi. Voit myös lähettää sähköpostia kaikille muille listalla oleville. Lista on tarkoitettu VAIN jäsenille ja listalle pääsy vaatii ylläpitäjän hyväksymisen.

Ohjeet Nurmijärven Luonnon sähköpostilistalle liittymiseen:


(1) Lähetä tyhjä sähköpostiviesti (ei otsikkoa eikä viestiä) osoitteeseen nurmijarvenluonto-subscribe(at)yahoogroups.com

(2) Saat englanninkielisen viestin, johon tulee vastata (paina vain "vastaa" tai "reply")

(3) Kun ylläpitäjä on hyväksynyt liittymispyyntösi, saat tervetuloviestin listalle hyväksymisestä.

(4) Voit nyt lähettää viestejä listalle osoitteeseen nurmijarvenluonto(at)yahoogroups.com

(5) Kun haluat poistua listalta, lähetä tyhjä viesti osoitteeseen nurmijarvenluonto-unsubscribe(at)yahoogroups.com (varmista, että lähetät viestin samasta sähköpostiosoitteesta, josta olet liittynyt listalle).

 

Voit ottaa yhteyttä Nurmijärven Luontoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:

 info(at)nurmijarvenluonto.fi