Jäsenyys Nurmijärven Luonnossa

Yhdistyksemme päätoimialue on Nurmijärvi. Jäsenmäärämme on noin 200 henkilöä. Yhdistys on Suomen luonnonsuojeluliiton ja Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piirin jäsen. 

Jäseneksi liittyminen

Suomen luonnonsuojeluliiton jäseneksi liittymällä liityt samalla oman paikallisyhdistyksesi jäseneksi. Jäsenyys maksaa 35 euroa vuodessa. 

Perhejäseneksi voi liittyä vuosijäsenen kanssa samassa taloudessa asuva. Perhejäsenen jäsenedut ovat muutoin samat kuin vuosijäsenellä, mutta talouteen postitetaan vain yksi Luonnonsuojelija-lehti. Perhejäsenen jäsenmaksu on 15 euroa vuodessa.

Opiskelijajäsenä liityt sekä Luonnonsuojeluliiton että Luonto-Liiton jäseneksi, ja saat molempien järjestöjen jäsenedut ja jäsenlehdet. Opiskelijajäsenen on oltava yli 18-vuotias päätoiminen opiskelija ja ilmoitettava jäseneksi liittymisen yhteydessä oppilaitoksensa nimi ja paikkakunta. Opiskelijajäsenen jäsenmaksu on 28 euroa vuodessa.

Jäsenyyshakemuksen voit tehdä Suomen luonnonsuojeluliiton nettisivuilla osoitteissa https://www.sll.fi/tule-mukaan/liity/. Luonnonsuojeluliiton sivuilta löydät myös yksityiskohtaiset tiedot jäseneduista.
 

Tervetuloa mukaan!

  Jäsenrekisteri

  Yhdistyksemme jäsenasiota hoitaa Suomen luonnonsuojeluliitto ry, jonne voit ottaa jäsenasioissa yhteyttä sähköpostitse: jasenasiat@sll.fi  (Ilmoita kuitenkin sähköpostiosoitteesi muutoksesta suoraan yhdistykseemme osoitteella infi(a)nurmijarvenluonto.fi)

  Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

  Retkillämme on voimassa luonnonsuojeluliiton vakuutus. Vakuutus on voimassa 2 viikkoa retkiajankohdasta. Retkiä varten keräämme osallistujalistan.

  Tietosuojasi on meille tärkeä. Emme myy emmekä markkinoi. Kaikki viestintämme liittyy yhdistystoimintaan. Emme myöskään kerää ip-osoitteita tai evästeitä.

  Voit ottaa yhteyttä Nurmijärven Luontoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:

  info(at)nurmijarvenluonto.fi

  Yllä olevan osoitteseen voit ilmoittaa, jos haluat vastaanottaa tiedotteitamme sähköpostiisi. Ilmoita myös sähköpostiosoitteesi muutoksista.