Nurmijärven Luonnon vastuuhenkilöt

Yhdistyksen hallitus 2018

Selen Raiskila, puheenjohtaja   selen.raiskila(at)sll.fi   p.050 372 7078
Jouko Vuoristo, varapuheenjohtaja, verkkosivut
Elina Lilja, sihteeri, retkiryhmä, some
Pasi Lilja, retkiryhmä, some
Kalle Raiskila, tapahtumajärjestelyt
Petri Puolakka, taloudenhoitaja, varajäsen
Keijo West, retkiryhmä, varajäsen 


 

Hallituksen jäsenten esittelyjä

Selen Raiskila, puheenjohtaja

Olen innokas luontoharrastaja ja aktiivisesti olen ollut mukana toiminnassa vuodesta 2015. Koulutukseltani olen FT, geofyysiikko. Toimin Nurmijärven Luonnon puheenjohtajuuden ohella Uudenmaan piirin hallituksessa ja Suomen luonnonsuojeluliiton varapuheenjohtajana. Harrastuksiini kuuluu lintujen tarkkailu sekä oman puutarhan hoito Nukarissa Vantaanjoen rannalla. Työskentelen tällä hetkellä yrittäjänä (Selenen Puutarha tmi), suunnittelen luonnonmukaisia puutarhoja sekä hoidan perinnemaisemakohteita.   

Jouko Vuoristo

Olen eläkevaari ja kotoisin rajan takaa Palojoen naapurista. Olen ollut Nurmijärven Luonnon jäsen 1990-luvun alkupuolelta lähtien. Yhdistys ryhtyi vuonna 2011 suunnittelemaan omaa verkkosivustoa ja olin toteuttamassa projektia. Sen jälkeen olen toiminut yhdistyksen nettivastaavana ja hallituksen jäsenenä vuodesta 2012. Erityisesti metsät ja kalliot ovat luonnossa lähellä sydäntäni.

Elina Lilja

Luonto on lapsesta asti antanut minulle voimaa, iloa ja inspiraatiota. Luonnon eläinten tarkkailu sekä luontoliikunta ovat lähellä sydäntäni. Vapaa-aikaa vietän mieluiten eri tavoin retkeillen metsäpoluilla ja järvimaisemissa. Opiskelen parhaillaan luonto- ja elämysmatkailua Kiljavan Opistolla ja toimin alalla myös sivutoimisena yrittäjänä (Luonnon lähetti). Olen ollut Nurmijärven Luonnon rivijäsenenä jo vuosia, aktiivisesti mukana vuodesta 2016.

Pasi Lilja

Esittely tulossa.

Kalle Raiskila

Olen ollut Nurmijärven Luonnon jäsen vuodesta 2015. Koulutukseltani olen DI. Liikun aktiivisesti luonnossa ja koirien kanssa on mukava tehdä pitkiä metsälenkkejä. Harrastan myös mehiläistenhoitoa ja tuotan pieniä eriä hunajaa.

Petri Puolakka

Esittely tulossa.

Keijo West

Olen luonnon hyväksikäyttäjä. Liikun ja seuraan erityisesti lähiluonnon tapahtumia Nurmijärvellä. Vantaanjoki niin luonnon, kuin kulttuurin muuttumisen suhteen on tuttu melontaharrastukseni kautta. Olin mukana kokouksessa jossa Nurmijärven Luonto päätettiin perustaa, mutta en silloin aktivoitunut toimimaan. 


Ota yhteyttä

Kerro mielipiteesi, anna palautetta tai esitä kysymyksiä Nurmijärven Luonnon hallitukselle lähettämällä sähköpostisi osoitteeseen:
info(at)nurmijarvenluonto.fi